Pol je u deliću sekunde dotrčao i povukao dete u stranu, sprečivši tako tragediju. Oboje su zadobili po koju modricu, ali prva pomoć im je pužena u ambulati na samoj stanici

Na železničkoj stanici u Mumbaiju u Indiji tragedija je izbegnuta u poslednjoj sekundi. Petogodišnja devojčica pustila je majčinu ruku dok je žena ulazila u voz, baš u trenutku kad je voz krenuo sa stanice, ali pribranost putnika koji je čekao sledeći polazak, dovela je ipak do srećnog završetka.

Pol je u deliću sekunde dotrčao i povukao dete u stranu, sprečivši tako tragediju. Oboje su zadobili po koju modricu, ali prva pomoć im je pužena u ambulati na samoj stanici.

Devojčica se s roditeljima vraćala kući u Bivandi nakon posete hramu Hadži Ali, kada su pokušali da se ukrcaju.

Njen otac, Mohamed, rekao je da njegova supruga do sada nije bila u Mumbaiju i da ne zna koliko su brzi vozovi u tom gradu.

Ja sam hodao napred, a ona je za ruku držala našu kćerku. Voz je još uvek stajao u stanici kada smo krenuli da se ukrcamo, ali u momentu je krenuo i počeo da ubrzava. Zauvek ću biti zahvalan čoveku koji je spasio život mojoj kćerki – rekao je devojčicin otac.

Pogledajte video:

:

(Telegraf.rs)

LEAVE A REPLY