Definitivno, više nema priče nakon što je uletjela mlada…

Na vjenčanju mlada uvijek izazove pometnju, to je njen dan kada su sve oči uprte u nju, kakvu je vjenčanicu izabrala i kako se dotjerala ili kako će se ponašati, čak i oči su uprte u nju i kada siječe tortu, odnosno kada daje komad svom budućem suprugu. Imamo ovdje jednu mladu iz Bugarske, ona je na malo drugačiji načine privukla pažnju svih prisutnih, kada i pogledate sami video snimak, sigurno ćete priznati da niste imali priliku mnogo puta vidjeti ovako nešto, možda niste nikako ni vidjeli.

Kod svih prisutnih izaziva pažnju ples na vjenčanjima i to je pravi događaj, pogotovo ako mladenci ili gosti sa svadbe pripreme neku ekstra koreografiju, tada i nema sumnje kako će to da izazove pažnju ljudi širom svijeta, pogotovo nakon video zapisa ovog plesa koji je osvanuo na internetu.

Drugačiji je, gosti su igrali kolo na jednom vjenčanju u Bugarskoj.

Muški su igrali koli i svi su bili zadivljeni prizorom, a potom su cure došle na red. Nakon što vi pogledate ovaj video zapis, vidjeti ćete kako mlada igra izazovno i kako u kolu vrcka, neće vam biti dobro. Mlada je samo nekoliko sekundi dobila u video zapisu, ali je i to bilo dovoljno da ona ostavi dubok trag.

Fokus je trebao da bude na mladoj, jer je ona igrala u dugoj haljini, i u štiklama je igrala, što je za svaku pohvalu. Nema baš mnogo žena koje bi smjele da se usude zaigrati u štiklama i dugoj vjenčanici kao što je ova mlada iz Bugarske.

 

 

Izvor:infonjuz.com

LEAVE A REPLY