0
349
Share on Facebook
Tweet on Twitter

 

Ovo mnogi nisu očekivali naša diva velika zvezda muzickog neba Jelena Karleuša priznala je da se sa mužem najčešće svađa zbog svojih golišavih fotkica na internetu, tačnije Instagramu.

Pop pjevačica otkriva da je fudbaler zove iz Turske ludi i bijesni kada vidi da je sa fanovima podijelila sliku na kojoj je previše pokazala.

– Duško me redovno zove iz Turske i prijeti mi da obrišem moje fotografije sa Instagrama. Pustim ga malo da iskulira, obrišem fotku, pa je poslije vratim na društvenu mrežu – priznala je Jelena za Informer i dodala da drugih razloga za svađe nemaju:

– Vjerovali ili ne, mi se samo oko toga i svađamo. Sve i da hoćemo, ne možemo da se posvađamo oko nečeg drugog jer su moje golišave fotke najveći problem u našem braku. On se ni poslije svih ovih godina koliko smo zajedno nije navikao na to. Borim se s njim, šta ću. Uvijek mu kažem: “Nisi se oženio domaćicom, već JK.“ Moj posao u ovoj našoj šou-biz industriji je, između ostalog, i da budem provokativna – smatra pjevačica.

Dodala je i to da su i Duško i njena majka Divna, digli ruke od nje

– I Duško i Divna su digli ruke od mene. Više me ne odgovaraju da komentarišem neke teme koji drugi neće. Bilo da je u pitanju politička, estrada ili socijalne teme. Pomirili su se sa tim da me ne mogu promijeniti i da ne mogu da utiču na mene. Ja ih uvijek saslušam pa postupim po svom.

Iako važi za veoma temperamentnu osobu, Jelena tvrdi da je to samo maska za publiku, a da je ona privatno sasvim druga osoba.

– Ja kad vidim sebe u ogledalu i na TV-u, to nije ista osoba, ja tu ženu ne poznajem. Privatno sam mirna i povučena, a na sceni sam kao uključena u neku trofaznu struju – zaključila je Karleuša.

izvor:infonjuz.com

LEAVE A REPLY