0
966
Share on Facebook
Tweet on Twitter

 

Pušenje je veoma štetno i za pušače, ali i ljude koji se nalaze u njihovom okruženju. Cigare sadrže veliki broj štetnih materija, otrova koji izazivaju ovisnost, a uz to teške bolesti, kao što je rak pluća.

Svi koji su se probali odreći cigara znaju da je to veoma teško i da nisu lako uspjeli. Ipak, ovdje ćemo vam pokazati sastojak koji će vam pomoći u tome. Potrebno je samo da uzmete prstohvat sode na jezik i izgubit ćete želju za cigarom.

Veoma važno je da znate da osobe koje imaju visok krvni pritisak, ili su na posebnim režimima ishrane sa vrlo malo natrija, ne bi smjele koristiti ovu metodu.

Zapitajte se da li vam je toliko potrebno da budete ovisni o cigarama, uništavate sebe i druge, a uz to pomažete njihovim proizvođačima da se bogate na cijenu vašeg zdravlja.

Dodatni kutak zabave:

Bonus vic: Na satu likovnog nastavnica kaže: “Za sljedeci puta imate zadatak opisati neku pjesmu crtežom”.. I tako nakon tjedan dana.. uciteljica prozove maricu Učiteljica:Marice sta si nacrtala Marica:Zvjezde i mjesec! Učiteljica:a koju to pjesmu opisuje? Marica:Zvjezda Tera Mjeseca.

E sad došo perica.. Učiteljica:perice sta si to nacrtao? Perica:Stablo sa kojeg lisće opada i čovjeka koji sjedi i drka! Učiteljica:Isuse perice..pa koju to pjesmu opisuje a Perica če.. Dođe jesen ja se ne oženi!..

 

Izvor: Prenosimo.info

LEAVE A REPLY