0
312
Share on Facebook
Tweet on Twitter

 

Pojedinci se uvijek bore s obilnom težinom.

Zapravo, Nacionalni institut za zdravstvo izražava da 75% Amerikanaca ima prekomjernu težinu.

Kao što je pokazalo, kada ste uskraćeni od odmora, to može onemogućiti probavu i uznemiriti razine hormona.

Uz ove linije, ispod ćete pronaći najbolje piće za vrijeme spavanja koje će vam omogućiti da raspolažete prekomjernom težinom.

Mlijeko: Prema muškoj zdravstvenoj slici, čaša mlijeka (hladna ili topla) može vam omogućiti da se odmori sve snažnije na temelju toga što sadrži povišene količine kalcija i triptofana.

Jabukovo sirće: Prema Daily Health Postu, jabuke u ovom piću ograničavaju zadržavanje masnoća iz crijeva i nadalje ga čine manje zahtjevnima za vaše tijelo da odvoje masti u nezasićene masti. Takođe, nedavno izvješće distribuirano u PubMed-u pokazuje da jedenje tri jabuke dnevno dodaje smanjenje težine.

Sok od grožđa: sok od grožđa sadrži inzulin; i kako je pokazalo ispitivanje koje se distribuiše u izvješćima o stanicama, inzulin može usmjeriti cirkadijurne ritmove tijela.

Kefir: Muško zdravlje izražava da kefir pomaže povećanju razine čvrstih mikroskopskih organizama u crijevima, što povećava legitimnu apsorpciju i zadržava minerale i vitamine sve uspješnije.

Višnja i aloa vera: Sok od višnje stvara ogromne umanjenja poremećaja spavanja. Druga istraga koja se nalazi u Evropskom časopisu za prehranu pojašnjava da sok od trešnje može proširiti razinu melatonina koji će poboljšati kvalitetu odmora. Aloe Vera gel sadrži sposobne vitamine, katalizatore, saponine, lignin i minerale, koji mogu pomoći kod smanjenja težine kao što je naznačeno u Daily Health Postu.

izvor: vedrastrana.com

 

LEAVE A REPLY