Nijedna starleta, pevačica nikada nije niti će da doživi ovo što će Divna da doživi – ubeđen je Almir Asanović

Almir Asanović, prvi muž Divne DNK, došao je juče iz Novog Miloševa došao u Beograd, da bi, kako tvrdi, oteo bivšu ženu iz Zadruge.

Ukućani ne znaju šta im se sprema, sledi potpuna ludnica! Večeras 12 takmičara izlazi iz Zadruge! (VIDEO)

– E, ovako. Rešio sam da otmem Divnu i zato sam došao iz svog sela. Avion sam parkirao na tajnoj lokaciji i odatle ću da preletim i da sletim pravo u Šimanovce. Ne zanima me što mi pojedinci tupavci ne veruju da sam pilot, ja odlično znam da vozim i videćete kako ću to da učinim “migom 28”. Prvo ću da uletim u dvorište i kamere televizije “Pink” će to da snime. Sve će da izgleda kao na filmu, a u stvari je rijaliti. Nijedna starleta, pevačica nikada nije niti će da doživi ovo što će Divna da doživi. Sve će tamo u rijalitiju da budu ljubomorne na nju. Ma, ima da crknu od muke. Misliće: ” Gle grbava Divna, a šta bivši muž za nju čini” – priča Almir.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

On kaže da ga je Divna razočarala, zato što ga je javno vređala u rijalitiju i da pod hitno mora da je prevaspita.

– Ona je skroz izgubila kompas. Izvređala me je, a ja sam joj tepao: “Lolo moja, ljubi te Almir tvoj. Dušo moja, živote najlepši”, a ona na mene drvljem i kamenjem. Prevaspitaću je ja! Imam metode koje deluju na nju. Pa, ipak smo mi živeli zajedno i ja znam kako treba da se ponašam sa njom. To ni Marko ne zna. Ona će uz mene da procveta. Samo neka uzme taj honorar i ja ću da je vodim na lečenje. Ja znam i kod kog lekara treba da se izvrši operacija, koja nije ni malo jednostavna – kaže Almir.

Printskrin: TV Pink

Asanović nema nameru da otme samo Divnu već i njenu ćerku Kristinu, koja je još uvek u hraniteljskoj porodici.

– Prvo idem Divnu da otmem, a onda i devojčicu. Pa taj blentavi Marko, koji maltretira Divnu, i ne zna da gleda to dete. Njemu je ona samo teret. Bolje će joj biti kod mene, u mom skromnom kućerku, nego tamo u toj praznoj kući. Pa, onda kad se Divna izleči, imaćemo seks i ja ću da joj napravim jednog sina. Rodiće mi dete! To će biti moj naslednik – završava Almir.

Printskrin: TV Pink

Divnin sadašnji muž Marko Kocić neće da se prepire sa Almirom, za koga kaže da je nebitan.

– Taj može samo da sanja o mojoj ženi. On nju nije mogao da zadovolji kao ja i bolje da joj ne prilazi jer ću onda i ja da doletim. Podržavam Divnu da što duže bude tamo jer moramo da rešimo problem s grbom čim se rijaliti završi. Želim da moja žena bude prava kao strela. Ja sam je zavoleo bez obzira na to što je grbava. I dobra je i u krevetu. Ali biće još bolja kad se to završi – poručuje Kocić.

Daljinac

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

LEAVE A REPLY