– I ja sam mislila ostaćemo zauvek zajedno, ima vremena za sve. Ja sam mislila da ne postoji prepreka koju nas dvoje ne možemo da pređemo zajedno – rekla je Kija

Kija Kockar i Sloba Radanović prošle noći proslavili su godišnjicu braka daleko od Zadruge i svojih cimera, a u pismu koje im je poslao Veliki šef dobili su zadatak da igraju “Igru istine”.

Kija i Sloba se žestoko posvađali tokom priče o svom braku, sasuli jedno drugom u lice i ono što ne misle, pa spomenuli Lunu i Andriju! (VIDEO)

– Za šta se kaješ i šta si pogrešno uradila dok smo bili u vezi i u braku? – prvi je pitao Sloba.

– Kajem se što smo obrnuli uloge. Mislim da je najveći problem to što sam ja non-stop htela da sve bude savršeno i onda kad sam tražila to od tebe ti nisi znao kako to da uradiš. Nisi znao ili te je mrzelo i onda sam se ja cimala oko toga. Bilo mi je krivo što ti nisi iskoristio svoj pun potencijal u svojoj karijeri, snimanje spota na primer, što si čekao poslednji trenutak, a znaš kakva sam ja da se sve to lepo organizuje i da se što pre odradi. Ne mogu protiv sebe, zato što ti želim najbolje – objasnila je Kija i dodala:

– Kajem se što smo neke lepe stvari propustili kao na primer Desert safari, Kalifa, Napulj, Sicilija, odlazak u šetnju…

– Odlazak u šetnju te uvek mrzeo – prisetio se Sloba.

– Jer sam umorna bila. Žao mi je što sam radila posao koji nisam volela. Bila sam bez volje zato što sam bila nesrećna u svom poslu i u svom životu ujedno. Kajem se što ti nisam rekla da te volim kad sam ušla. Zbog čega se ti kaješ u našem braku do rijalitija? – odgovorila je Kija, a potom mu postavila isto pitanje.

Što sam u nekom trenutku ostao bez volje, što smo sve uzeli zdravo za gotovo i što se nismo trudili – odgovorio je Sloba.

– I ja sam mislila ostaćemo zauvek zajedno, ima vremena za sve. Ja sam mislila da ne postoji prepreka koju nas dvoje ne možemo da pređemo zajedno – rekla je Kija.

Pogledajte kako Kija i Sloba igraju igru istine i šta su rekli jedno drugom:

:

(Telegraf.rs)

LEAVE A REPLY